Overvallers Carpetright Breda krijgen kans zich te melden, anders gaan de beelden online

31 augustus 2015 om 20:42
nl
Er zijn 'haarscherpe beelden' van de personen die maandagochtend een Carpetright hebben overvallen in Breda. Als de daders zich niet voor woensdag melden, zal de politie de beelden online zetten. Hierop zijn de overvallers duidelijk herkenbaar, aldus een politiewoordvoerder.
Geschreven door

Twee mannen pleegden rond het middaguur de overval op de winkel aan het Fatimaplein. Het is de vierde keer in een half jaar tijd dat er een overval op de zaak is gepleegd.
Verschillende camera's in winkelIn de winkel hangen verschillende camera's. Volgens de politie zijn er beelden van de personen, die maandag de overval pleegden, voordat zij hun gezichten afdekten en de winkel binnengingen.
De politie heeft samen met justitie besloten de daders een kans te geven om zich te melden bij een politiebureau. Als zij dit niet voor woensdag doen, komen de beelden op de site van Bureau Brabant. Ook worden ze verspreid via social media.
Bureau BrabantAls de verdachten dan nog niet zijn gevonden, worden de beelden maandag 7 september getoond in het opsporingsprogramma Bureau Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.