‘Er moet actie ondernomen worden om kruising in Rijen veilig te maken’ - Omroep Brabant

‘Er moet actie ondernomen worden om kruising in Rijen veilig te maken’

1 september 2015 om 11:58
nl
De VVD in de gemeente Gilze en Rijen vindt het de hoogste tijd dat er iets gedaan wordt aan de kruising van de Stationsstraat met de Spoorlaan Noord in Rijen. Die kruising is op dit moment de onveiligste verkeersplek in Brabant.
Geschreven door

Op hun Facebookpagina laat de VVD weten dat het meldpunt van Omroep Brabant over gevaarlijke verkeerssituaties duidelijk maakt dat er actie ondernomen moet worden. "Rijen voert een ranglijst aan. Helaas wel de verkeerde. Namelijk die van Omroep Brabant met de gevaarlijkste verkeerssituaties in Brabant."
De VVD zet de kruising daarom opnieuw op de politieke agenda: "Wij pleiten er al jaren voor om het kruispunt snel veiliger te maken. Tot nu toe heeft de wethouder steeds gezegd dat hij geen reden zag om iets te doen. Wij gaan komende week weer proberen de wethouder zover te krijgen dat hij actie gaat ondernemen."
MeldpuntOmroep Brabant heeft een meldpunt waar onveilige verkeerssituaties aangegeven kunnen worden. De genoemde kruising in Rijen heeft tot nu toe de meeste stemmen. Op deze weg zijn al veel ongelukken gebeurd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.