Video

Hartverwarmend: Ronaldo gaat iedere avond de deuren langs in Helmond om Circus Herman Renz te redden

1 september 2015 om 22:42
nl
Als het aan de 10-jarige Ronaldo Kampen uit Helmond ligt, zal Circus Herman Renz nog lang blijven bestaan. De jongen wil het noodlijdende circus voor een faillissement behoeden en dat doet hij door iedere avond lege flessen te verzamelen. "Ik vind het circus heel erg leuk. Jammer dat de leeuwen en olifanten nu dreigen te worden afgepakt."
Geschreven door

Ronaldo is een grote fan van het Circus Herman Renz. Altijd als het circus in de buurt is, gaat Ronaldo er met zijn moeder naar toe. Toen hij hoorde dat het voortbestaan van het circus in gevaar is, wilde hij zijn steentje bijdragen. Hij besloot lege flessen te gaan verzamelen.
ZIE OOK: Frans Bauer wil subsidie voor noodlijdend Circus Herman Renz uit Helmond
Iedereen in de wijk heeft Ronaldo inmiddels al aan de deur gehad. Gemiddeld haalt hij zo’n 25 euro per dag op. Het circus moet uiterlijk 7 september een grote belastingschuld van 100.000 euro voldoen.    
'Hartverwarmend'Circus Herman Renz is enorm blij met de actie."Geweldig wat deze jongen doet, hartverwarmend. Iedere euro telt, dit geeft ons vechtlust. Als we met het circus in Helmond zijn krijgen Ronaldo en zijn moeder gratis kaartjes en mogen ze vooraan zitten", aldus Milko Steyver van Circus Herman Renz.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.