Burgemeester Veghel over familiedrama: 'Ik ben diep getroffen door deze gebeurtenis'

2 september 2015 om 00:38
nl
"Onvoorstelbaar en ontzettend verdrietig." Zo reageerde burgemeester Ina Adema dinsdagavond op het familiedrama in Veghel. "Zoals u uit de media heeft kunnen vernemen, is er vermoedelijk sprake van een familiedrama. Daarbij zijn helaas drie slachtoffers te betreuren. Ik ben diep getroffen door deze vreselijke gebeurtenis."
Geschreven door

In een verklaring zegt de burgemeester: "Mijn medeleven gaat in eerste instantie uit naar de nabestaanden. De gemeente biedt omwonenden de gelegenheid in beslotenheid bijeen te komen, zodat gevoelens en emoties met elkaar kunnen worden gedeeld."
Dinsdagavond zijn diverse omwonenden bijeengekomen. Slachtofferhulp was aanwezig bij deze bijeenkomst.
Drie doden gevonden in huisDinsdag werden aan het begin van de avond drie doden gevonden in een huis aan de Fazantendonk in Veghel. De politie heeft gemeld dat er twee volwassenen en een kind om het leven zijn gekomen.
Volgens buurtbewoners wonen een Turkse vrouw met haar zoon en dochter in het huis. Omwonenden melden dat vermoedelijk de oma, moeder en dochter om het leven zijn komen. De broer zou spoorloos zijn.
Familielid opgepaktDinsdagavond is een man opgepakt die betrokken zou zijn bij het familiedrama. De aangehouden man is familie van de slachtoffers. Het is nog niet duidelijk of de aangehouden man ook de broer is.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.