Verdriet en ontzetting door familiedrama, het nieuws dat was en dat gaat komen

2 september 2015 om 09:30
nl
Bij een familiedrama in Veghel zijn gisteren drie vrouwen om het leven gekomen. Dit nieuws zorgde voor verdriet en ontzetting. En wat gaat het nieuws vandaag brengen?
Geschreven door

Familiedrama in Veghel

  • In een huis in Veghel werden gisteren aan het begin van de avond drie doden gevonden. De politie werd gealarmeerd door een familielid dat voor de deur stond en het niet vertrouwde.
  • Korte tijd later werd een man aangehouden. De politie gaat uit van een familiedrama, maar wil nog niet bevestigen wat de familierelatie van de verdachte en de slachtoffers is.
  • De burgemeester laat in een reactie weten dat zij diep getroffen is door de gebeurtenissen. "Onvoorstelbaar en ontzettend verdrietig. Ik ben diep getroffen door deze vreselijke gebeurtenis."
  • De Telegraaf meldt dat de slachtoffers Neriman Soysal, haar dochter Adilenur en haar moeder Hatun zijn. De verdachte zou de zoon des huizes zijn.

[tweet:body:https://twitter.com/FerencTriki/status/638945200283459584]
Wat gebeurde er nog meer?

  • In Rijsbergen wordt de 64-jarige Hans van den Ouweland vermist. Hij had maandag een afspraak in Antwerpen, maar daar is hij nooit aangekomen.
  • Justitie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de afperser van de Veghelse supermarktketen Jumbo. Dat liet de politie dinsdag in het televisieprogramma Opsporing Verzocht weten.
  • Twee zwakzinnige meisjes die stierven onder de barre hygiënische omstandigheden in mei 1940 in de boerderij van het kasteel Bouvigne bij het Mastbos in Breda, zouden in het geheim zijn begraven in de kasteeltuin. Hun familie wil nu weten of het verhaal klopt.

[tweet:body:https://twitter.com/Vermistpersoon/status/638790816966803456]
Wat staat er vandaag te gebeuren?

  • Het onderzoek naar het familiedrama in Veghel gaat natuurlijk verder. Omroep Brabant volgt de ontwikkelingen op de voet op radio, tv en internet.
  • Op vliegbasis Eindhoven wordt de Veteranendag van de Koninklijke Luchtmacht gehouden. Hiermee wil de luchtmacht haar waardering laten blijken voor de inzet van veteranen die vaak dienden onder moeilijke en zware omstandigheden.
  • In Breda gaat het B-Movie, Underground& Trash Film Festival van start. Dit jaar vooral aandacht voor horrorfilms, een genre dat volgens de organisatie in Nederland te weinig aandacht krijgt.

[youtube:body:https://youtu.be/kQCJRxJQGkY]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.