Vermoord gezin Soysal uit Veghel wordt in Turkije begraven, verdachte (17) zat op speciale school

3 september 2015 om 19:06
nl
De afscheidsdienst van het gezin Soysal uit Veghel wordt hoogstwaarschijnlijk volgende week in Turkije gehouden. Daar zullen moeder Neriman (50), dochter Adilenur (10) en oma Hatun Soysal (67) aansluitend begraven worden. Dat schrijft het Brabants Dagblad op basis van bronnen binnen de familie.
Geschreven door

De politie bevestigde woensdag dat de 17-jarige zoon van de familie officieel als verdachte is aangemerkt van de gewelddadige dood van zijn zusje, moeder en oma. Het is nog niet duidelijk hoe Neriman, Adilenur en Hatun om het leven zijn gebracht.
ZIE OOK: 'Tienerzoon doodde zusje (10), moeder en oma', drama bij familie Soysal
Speciaal onderwijsDe verdachte is een leerling van het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) in Eindhoven, weet het Eindhovens Dagblad. Op de school van de jongen, de Taalbrug, zitten leerlingen die moeite hebben met het communiceren met anderen.
Alexander Claassen, sectordirecteur van de school, wilde tegenover de krant niet zeggen wat het probleem van de jongen exact is. De jongen wordt naar verluidt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
ZIE OOK: Na dood zusje, moeder en oma zag buurvrouw verdachte jongen nog in straat Veghel lopen
Onderzoek huisDinsdagavond rond kwart voor zes werden de lichamen gevonden door een familielid. Dat gebeurde in het huis van de slachtoffers aan de Fazantendonk in Veghel. Het onderzoek in het huis is nog steeds bezig, de politie denkt dat dit nog enkele dagen duurt.
De vader van het gezin, kunstenaar Seyfeddin Soysal, is een paar jaar geleden in Turkije door koolmonoxidevergiftiging om het leven gekomen. Het gezin kreeg professionele rouwverwerking, maar was niet bekend bij Jeugdzorg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.