'Verdachte (58) moord Roosendaal bedreigde eerder juf basisschool'

5 september 2015 om 12:33
nl
De 58-jarige Roosendaaler die ervan verdacht wordt zijn 51-jarige plaatsgenoot te hebben vermoord, heeft eerder een juf van basisschool Het Talent in Roosendaal bedreigd. Dat zegt Kees Boeren die indertijd interimdirecteur was op de basisschool. De man was het niet eens met het schooladvies voor zijn dochter en hij kwam verhaal halen.
Geschreven door

De man stormde de klas binnen en dreigde de juf van zijn dochter dood te schieten. De Roosendaler zei dat hij daarvoor thuis een geweer zou halen. Het is inmiddels vijf jaar geleden en de school deed aangifte van bedreiging. Boeren is daarna ook op gesprek geweest bij het gezin thuis, maar ook daar was de houding van de man agressief. Uiteindelijk zijn de kinderen naar een andere school gegaan.
SchietpartijDe politie kreeg donderdagmiddag rond vijf uur een melding van een schietpartij op de Burgemeester Freijterslaan. Agenten troffen het slachtoffer zwaargewond aan waarna de man ter plaatse is overleden, aldus een woordvoerster.
Het slachtoffer was vermoedelijk slachtoffer van een burenruzie. Hij was geen partij in de ruzie, maar probeerde te bemiddelen. De verdachte meldde zichzelf later bij de politie.
Langlopende burenruzieDe verdachte en zijn gezin woonden sinds twee jaar aan de Burgemeester Freijterslaan. De gearresteerde verdachte had het al geruime tijd aan de stok met zijn naaste buren. Er zijn meerdere meldingen van bedreiging en ruzies gedaan. Inzet van buurtbemiddeling, de woningcorporatie en de wijkagent leverde niets op. De verdachte is een bekende van politie, justitie en hulpverleningsinstanties.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.