Wisseltruc met gouden ring bij juwelier Kaatsheuvel: wie herkent de daders?

6 september 2015 om 19:52
nl
Juwelier Van Rooij in Kaatsheuvel zegt slachtoffer te zijn geworden van een wisseltruc met een gouden ring. Een man en een vrouw zouden in de winkel zaterdag een plastic ring hebben achtergelaten, terwijl ze er met de veel duurdere ring van de juwelier vandoor gingen. De juwelier heeft een bewakingsfoto daarvan op internet geplaatst.
Geschreven door

De juwelier hoopt met een spottende tekst de daders tot inkeer te brengen. "U heeft waarschijnlijk per ongeluk uw plastic ring met een gouden ring van ons omgewisseld. Het zal waarschijnlijk niet met opzet zijn geweest maar uw ring ligt nog bij ons. Zouden wij dan ook onze gouden ring van u terug mogen ontvangen? U zal uw ring waarschijnlijk ook wel missen", valt te lezen op de Facebookpagina van de juwelier.
Gehaaide diefDe eigenaresse van de zaak ontdekte de diefstal pas uren na het bezoek van de twee. "Bij het opruimen van het goud zag ik ineens een paarse ring. Het voelde al die tijd al niet goed. We hebben zeven camera's hangen, maar deze mevrouw heeft dat zo gehaaid gedaan", zegt de winkeleigenaar die anoniem wil blijven.
Kans op vergeving hebben de dieven nog niet verspeeld. "Laat ze maar langskomen", aldus de juwelier.
Identiteit lijkt bekendDe foto van het duo is inmiddels al meer dan 85.000 keer gedeeld op Facebook. De eigenaresse van de zaak heeft wel een vermoeden om wie het gaat. "De meeste tips wijzen in de richting van Breda. Daar zou deze mevrouw een veelpleger zijn", zegt ze.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.