2,25 miljoen mensen kijken naar eerste uitzending Heel Holland Bakt: 'Dat belooft nog wat'

7 september 2015 om 11:31
nl
Meester-patissier Robèrt van Beckhoven uit Oisterwijk is in z'n nopjes met de nieuwe serie van het tv-programma 'Heel Holland Bakt'. De bakker is juryvoorzitter van het populaire tv-programma. Zondagavond was de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Heel Holland Bakt' en die werd door 2,25 miljoen mensen bekeken.
Geschreven door

De seizoensopening trok daarmee bijna evenveel kijkers als de finale van vorig jaar (2,3 miljoen). "Dat belooft nog wat voor dit seizoen", lacht Van Beckhoven.
Gezellig en met respectDe Oisterwijkse juryvoorzitter heeft wel een verklaring voor de populariteit van 'Heel Holland Bakt'. "Het is een gezellig programma, een familieprogramma. Het wordt ook met respect gemaakt. Iedereen heeft respect voor elkaar, dat voel je gewoon."
In 'Heel Holland Bakt' strijden tien kandidaten om de titel Beste thuisbakker van Nederland. In de afvalrace bakken ze taarten, gebakjes en andere zoetigheden.
Wordt heel spannendNiet geheel verrassend is Van Beckhoven lyrisch over het nieuwe seizoen van het zondagavondprogramma. "Ik kan mensen alvast verklappen: na aflevering 3 wordt het heel spannend."
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen 'Heel Holland Bakt' is terug te kijken via NPO Gemist.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.