Vijfde autobrand in korte tijd in Dongen

8 september 2015 om 11:39
nl
In Dongen is opnieuw een auto uitgebrand. Het gaat om de vijfde auto in tien dagen tijd. Ditmaal moest een wagen in de Doctor Mollerstraat eraan geloven. De gemeente roept bewoners op om verdachte zaken te melden.
Geschreven door

De auto brandde aan de voorkant uit. De brandweer had de brand snel onder controle maar de schade aan de auto is enorm. Niemand raakte gewond.
Verband?Of er een verband is tussen de branden, blijft gissen. Eerder gingen er auto's verloren aan de Marterdonk, de Marsstraat, de Van Linschotenstraat en de Planetenstraat.[YouTube:body:https://youtu.be/qqGqG8skrvQ]De gemeente heeft dinsdagmorgen met de politie overlegd over de branden. Daarbij is vastgesteld dat het in afwachting van de uitslag van technisch onderzoek nog niet honderd procent zeker is dat er een pyromaan aan het werk is.
Er zijn preventieve maatregelen genomen. Een woordvoerder van de gemeente laat desgevraagd weten dat er niet bekendgemaakt wordt welke maatregelen dat zijn om de pakkans niet te verkleinen. Wel vraagt de gemeente inwoners om het te melden als ze iets verdachts zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.