Bijzonder kraamcadeau voor snelwegbaby: hectometerpaaltje en kaartje van minister

8 september 2015 om 13:07
nl
De pasgeboren Tim de Groot kreeg maandag bijzondere kraamvisite. De baby werd geboren op de snelweg bij Vught en daarom kwam de directeur van Rijkswaterstaat langs. Zij had een bijzonder cadeautje bij zich: het hectometerpaaltje van zijn geboorteplek.
Geschreven door

Ongeveer een maand geleden kwam Tim ter wereld in de buurt van hectometerpaaltje 122,2 op de A2 bij Vught.
LEES OOK: Hoe snelwegbaby Tim de Groot zijn ogen opende op de A2
'Van harte gefeliciteerd'De toekomstige ouders uit Boxtel waren met spoed onderweg naar het ziekenhuis, maar dat werd niet meer gehaald. Vader Robbie omschreef die desbetreffende nacht een dag later als een film. Dankzij een actie van Q-Music is het gezin nu in het bezit van (een replica) van hectometerpaalte 122,2.
Directeur Rijkswaterstaat Zuid-Nederland Jannita Robberse kwam het bord persoonlijk brengen: "Een geboorte op de snelweg is erg bijzonder. We feliciteren de ouders van Tim dan ook van harte. Zowel namens onze minister alsook namens mijn collega's in de verkeerscentrale in Helmond die vanaf daar de geboorte hebben begeleid."
Felicitatiekaartje van minister SchultzMinister van Infrastructuur Melanie Schultz van Haegen heeft een persoonlijk felicitatiekaartje aan het gezin geschreven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.