Video

Echte zusterliefde: eeneiige tweeling Raamsdonk viert negentigste verjaardag samen

8 september 2015 om 19:51
nl
De eeneiige tweelingzussen Nel en Bets Broeders uit Raamsdonk vieren vandaag hun 90ste verjaardag. De twee wonen heel hun leven al samen in het ouderlijk huis. De oude wagenmakerij van hun vader was dinsdag feestelijk versierd.
Geschreven door

De dokter dacht in eerste instantie dat Bets het als baby niet zou halen. "Maar zie ons nu eens zitten, we hebben het toch goed volgehouden." Ze zijn allebei nog hartstikke fit en wonen op zichzelf.
Geboren en getogenDe vader van de tweeling was wagenmaker en maakte boerenwagens, waarvan er nog steeds één voor hun huis pronkt. Ze zijn er geboren en getogen. "Ze moeten ons hier naar buiten dragen", zegt Nel.
De twee zijn behoorlijk nuchter over hun 90-jarig samenzijn. "Wij vinden dat heel normaal eigenlijk", zegt een van de twee. Op de vraag wat Bets nou zo leuk vindt aan Nel, antwoordt ze: "Bets deed altijd de boodschappen."
Aan een man heb je niks De vrouwen dragen iedere dag precies dezelfde outfit. "Dan trekt de één wat aan en de ander doet dat dan ook, we volgen elkaar." Een man hebben ze beiden nooit gehad. "Nu maken we gewoon zelf uit wat we doen. We zijn nooit uit elkaar geweest", zegt Nel. "Een man daar heb je niks aan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.