Wat een baas! DJ Hardwell scheurt in fraaie Jaguar met F1-schoonheid door Ibiza

9 september 2015 om 10:46 • Aangepast 21 november 2020 om 16:09
nl
Rondscheuren door een zonovergoten Ibiza in een vers gelakte Jaguar F-Type, met een stralend lachende Carmen Jordá naast je. DJ Hardwell voelde zich in aanloop van zijn veelbelovende optreden even de koning te rijk.
Profielfoto van
Geschreven door

De oogverblindende glans van een vers gelakte Jaguar F-Type, het geronk van een loeisterke V8-motor, voortreffelijke vergezichten op een Spaans eiland, een wonderschone mevrouw naast je: het is een scenario waar iedere man van zal watertanden.

Wachten op privacy instellingen...

Jaloersmakende beeldenTer gelegenheid van het optreden op Ibiza nam Jordá, dit seizoen aangetrokken als ontwikkelingscoureur bij Lotus, ‘onze’ Robbert van de Corput mee op reis door het zonovergoten Ibiza. De jaloersmakende beelden op Twitter zeggen eigenlijk genoeg.
Hardwell en Jordá (dochter van de voormalig coureur) zijn ambassadeurs van het RockTheRoad-programma, een samenwerking met bandenfabrikant Vredestein.
De exacte rol van de Bredase dj en Jordá in de campagne is onduidelijk, maar de Jaguar waarin het tweetal rijdt mag er zeker zijn.

Wachten op privacy instellingen...App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.