Melding van verwarde man met bloed uit zijn mond leidt naar hennepkwekerij in Halsteren

9 september 2015 om 14:54
nl
Een melding over een verwarde, gewonde man op straat leidde de politie dinsdag in Halsteren naar een hennepkwekerij. De wietplanten stonden op een zolder van een huis aan de Doctor Ensinkstraat. Later belandde hij nog in het ziekenhuis omdat hij volgens een politiewoordvoerster in zijn cel was gevallen.
Geschreven door

De melding kwam rond halfzes binnen. Getuigen hadden de man op straat gezien. Er liep bloed uit zijn mond. Agenten gingen kijken in de straat, maar zij zagen geen verwarde man. Wel stond de voordeur open van een woning.
Tientallen wietplantenAgenten gingen het huis binnen en troffen daar de man aan. Hij was inderdaad gewond, verward en mogelijk onder invloed van drugs. Ze zagen ook hennepresten liggen. Op zolder vonden ze tientallen wietplanten.
De 30-jarige man uit Halsteren werd aangehouden. Hij werd in een cel gezet. De man, die onstabiel op zijn benen stond, viel volgens de politiewoordvoerster kort nadat een GGD-arts hem had gecontroleerd in zijn cel.
HoofdwondDe arts had de cel net verlaten toen die een klap hoorde. De man uit Halsteren liep een hoofdwond op en werd naar een ziekenhuis gebracht.
Het is nog niet duidelijk waarom de man uit zijn mond bloedde toen hij over straat liep. Hij is tot dusver dusdanig in de war geweest dat de politie dat niet heeft kunnen achterhalen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.