Arrestatieteam valt huis Roosendaal binnen na mishandeling met boksbeugel

9 september 2015 om 15:13
nl
Een arrestatieteam is woensdagochtend een huis in de Roosendaalse wijk Tolberg binnengevallen. Aanleiding was een uit de hand gelopen ruzie waarbij een boksbeugel werd gebruikt. Een 32-jarige man uit Roosendaal is opgepakt en meegenomen naar het politiebureau.
Geschreven door

De ruzie gebeurde even na zes uur op de Rubenslaan. De verdachte sloeg een 53-jarige man meerdere keren met een boksbeugel in het gezicht. Daar liet de man het niet bij, hij dreigde het slachtoffer en zijn echtgenote met een vuurwapen dood te schieten.
Huis doorzochtEen andere vrouw die tijdens de ruzie in het huis was, werd ook bedreigd. De agressieveling verliet na zijn dreigementen het huis, om kort daarna weer de confrontatie te zoeken midden op straat. Het slachtoffer van de mishandeling meende toen een vuurwapen te hebben gezien.
Vanwege de ernst van de melding werd de politie ingeschakeld, die besloot met een arrestatieteam de mogelijk vuurwapengevaarlijke man op te pakken. Daarbij werd het huis volledig doorzocht. Er werd geen vuurwapen gevonden.
Verder onderzoekDe 32-jarige man uit Roosendaal wordt verdacht van mishandeling en bedreiging en zit vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.