Hardcore-echtpaar gaat helemaal los in Cromvoirt: 'Zelfs opa en oma stonden op tafel' [VIDEO]

9 september 2015 om 21:26
nl
Bruiloften weerspiegelen vaak het leven van het kersverse echtpaar. Maar het gaat er meestal voorzichtig aan toe, omdat er natuurlijk allerlei generaties naar het feest komen. Een koppel uit Den Bosch liet zich daardoor niet tegenhouden.
Geschreven door

Ja, het was een bijzonder intakegesprek dat evenementenbureau Traffic Sound in Den Bosch kreeg. Het aankomende bruidspaar verzocht het bureau om iedereen tijdens de openingsdans los te laten gaan op hardstyle en hardcore.
Dit was hún bruiloft"Dit is best uniek", reageert Tim Drijvers van Traffic Sound. "Meestal als de bruidegom en de bruid zo'n muzieksmaak hebben, willen ze de openingsdans toch iets minder hard. Op deze manier kunnen opa en oma bijvoorbeeld ook meedoen."
Maar daar hadden Christel en Matthew van Loon uit Den Bosch, net als een soortgelijk echtpaar uit Tilburg, geen boodschap aan. "Zij vonden dat dit hún bruiloft was, en ze dus best hun muziek mochten draaien. Gelukkig wisten de ouderen dat de muziek eraan zat te komen", lacht Drijvers.
LEES OOK: Hardcorebruiloft Tilburg regelrechte Facebook-hit: tortelduifjes hakken op DJ Paul Elstak (VIDEO)
Groot succesHet feest werd gegeven op een rustige locatie in Cromvoirt, dus de muziek mocht lekker hard. Het bleek een daverend succes. "Zelfs de opa's en oma's stonden op tafel", grapt Drijvers.
Ook Drijvers genoot, hoewel hij zelf geen hardcoreliefhebber is. "Daar gaat het ook niet om. Het gaat erom dat het bruidspaar het naar de zin heeft", vat hij tevreden samen.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=7TsAimCm8yY]
Wie de openingsmix van dj Wish Haunter, die speciaal werd gemaakt voor de bruiloft, rustig wil terugluisteren, kan dat doen via Soundcloud. Laat die voetjes maar van de vloer gaan!
LEES OOK: 'Ja, ik like', opmerkelijke bruiloften in Brabant

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.