Efteling vereeuwigt naam DJ Hardwell in pretpark

9 september 2015 om 19:27
nl
Wie dacht dat het leven van DJ Hardwell na zijn ritje in een gloednieuwe Jaguar F-Type niet beter kon, zal zich toch even achter zijn oren moeten krabben. De naam van de Bredanaar is nu namelijk ook nog eens vereeuwigd in de Efteling.
Geschreven door

Hardwell, de artiestennaam van Robbert van de Corput, prijkt nu op een bord in de Efteling. Daarop staat een aankondiging voor een fictief optreden van hem met harmonie-orkest De Montere Kompel op de Picknickweide.
De Efteling plaatste het bord vanwege de eerste afdaling van Hardwell in Baron 1898 in juni. Hardwell maakte daarvoor een remix van de oorspronkelijke soundtrack. Het nummer werd gepresenteerd bij de opening van de achtbaan. [Tweet:body:https://twitter.com/looopings/status/641584879667425280]Meer bekende NederlandersIn de Efteling bestaan overigens meer referenties naar bekende Nederlanders. Bij Joris en de Draak hangen bijvoorbeeld twee 'perkamenten' met de namen van onder meer Jochem van Gelder, Arijan van Bavel en ex-directeur Bart de Boer, weet Looopings.
Hoe dan ook: voor DJ Hardwell is het bord een mooi gebaar. Het is een bijzondere aanvulling in zijn leven met mooie auto's en stralende vrouwen.[Tweet:body:https://twitter.com/Vredestein/status/641316845174325248][YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=_D3IqRXecNY]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.