Driftige kermisbezoeker (59) wil niet betalen voor drank en schopt agent in Roosendaal - Omroep Brabant

Driftige kermisbezoeker (59) wil niet betalen voor drank en schopt agent in Roosendaal

10 september 2015 om 13:23
nl
Een 59-jarige man heeft zich woensdagavond flink misdragen op de kermis in Roosendaal. Zo wilde de kermisbezoeker niet betalen voor zijn drinken, gooide hij een fles kapot in een eetzaak en schopte hij een politieagent toen hij in de boeien werd geslagen.
Geschreven door

Agenten die over de kermis liepen werden door cafémedewerkers gewezen op een man die vertrokken was zonder te betalen. De dienders zagen de verdachte lopen en spraken hem aan op zijn gedrag.
Van zijn onbetaalde rekening wilde de bezoeker niets weten. Hij begon te schreeuwen naar de politie dat ze hem ‘dan maar aan moesten houden’.
WorstelingDe verdachte werd gevraagd of hij het gebied wilde verlaten. Opnieuw weigerde hij te luisteren. Hij werd vervelend en schold de agenten de huid vol. De politie aarzelde geen moment en hield de driftige kermisbezoeker aan voor belediging.
De man liet zich alleen niet zo makkelijk meenemen. De agenten moesten hem met geweld onder controle houden. Bij de worsteling schopte de verdachte een van de agenten. Uiteindelijk werd hij overmeesterd en naar het cellencomplex in Breda gebracht.
Hard aanpakkenGeweld tegen de politie wordt hard aangepakt, benadrukt de politie donderdag. “De dader wordt niet alleen strafrechtelijk, maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade”, schrijft ze in een verklaring.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.