'Kritiek was terecht, het was waardeloos', Luciano Narsingh aast met PSV op revanche

10 september 2015 om 17:19
nl
Luciano Narsingh werd overladen met kritiek na de verloren interlands tegen IJsland en Turkije. Fans, de media en zelfs bondscoach Danny Blind zagen in hem één van de zwakke schakels van Oranje. Maar de aanvaller van PSV moet verder, want zaterdag wacht Cambuur alweer en dinsdag Manchester United voor de Champions League.
Geschreven door

Narsingh is reëel. "Wat er met Oranje gebeurde, laat ik nu achter me. De kritiek was terecht. Het waren twee waardeloze wedstrijden, maar ik kan de tijd niet terugspoelen. Dus voor mij is het belangrijk om weer hard te werken en het bij PSV weer goed te doen."
Drukke tijdenHet worden drukke tijden, want tot de volgende interlandbreak speelt PSV zeven wedstrijden in 22 dagen. Te beginnen met Cambuur Leeuwarden en Manchester United.
Narsingh: "Twee heel verschillende wedstrijden natuurlijk, maar het is niet lastig om ons eerst op Cambuur te focussen. We hebben goede zaken gedaan tegen Feyenoord en daar moeten we nu een vervolg op geven."
Van Cambuur winnen om kampioen te wordenKeeper Jeroen Zoet is ook nog niet met zijn gedachte bij Manchester United. "We hebben een doel en dat is kampioen worden en daarvoor moeten we ook van Cambuur winnen. Cambuur heeft een slechte start. Ze hebben veel goals tegen en inmiddels een andere keeper en een andere achterhoede. Als wij ons eigen spel kunnen spelen, moeten we daar gewoon met drie punten weggaan."
Maar dan wordt er toch nog even verder gekeken. Naar dinsdagavond. Een vol stadion, de Champions League-hymne en Manchester United als tegenstander.
Het hoogst haalbareNarsingh: "Champions League is het hoogst haalbare, Manchester United is een echte topclub en met Memphis hebben ze ook nog een oude clubgenoot. Dus dat wordt een hele mooie wedstrijd." Zoet: "Dat we hieraan meedoen is mooi en hebben we vorig jaar klaargespeeld en verdiend, dus daar kijk ik heel erg naar uit. Maar eerst uit naar Cambuur."
In die wedstrijd tegen Cambuur zal PSV het overigens zónder Adam Maher moeten doen. De middenvelder heeft last van een bovenbeenblessure en wordt, volgens PSV, klaargestoomd voor de wedstrijd tegen Manchester United.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.