Hagedis Kinky doodgereden in Sint Willebrord: 'Een tragisch einde' - Omroep Brabant

Hagedis Kinky doodgereden in Sint Willebrord: 'Een tragisch einde'

10 september 2015 om 22:10
nl
De sinds vorige maand vermiste hagedis Kinky is donderdagmiddag doodgereden in Sint Willebrord. Kinky werd doodgereden ter hoogte van supermarkt Van den Broek aan de Dorpsstraat. Eigenaresse Elly van Mook trof het reptiel van een halve meter lang bloedend aan op straat toen ze naar de supermarkt ging.
Geschreven door

De politie verspreidde vorige maand een Burgernetmelding, maar dat heeft niet geholpen. Elly had het reptiel zeven jaar in huis. Ook het beste maatje van Kinky, de baardagaam Sientje, gaat een eenzame periode tegemoet.
'Toevallig dat mijn moeder hem vindt'Tegen BN DeStem zei Van Mook: "Het is al een wonder dat Kinky na zo'n lange tijd is opgedoken. Dan gebeurt dit. Ik heb hem net begraven in de tuin." Dochter Elvira vult aan: "Kinky heeft het lang volgehouden. Het is heel toevallig dat mijn moeder hem vindt terwijl hij net is overreden."
Vermoedelijk heeft Kinky lange tijd in de struiken gezeten. "Die hebben ze pas gesnoeid, dus waarschijnlijk is Kinky daarna op pad gegaan. Hij heeft het nog lang volgehouden. Was hij niet overreden, dan zou hij op een heel andere manier zijn doodgegaan, maar het is een tragisch einde. Ik had eigenlijk niet meer gedacht dat we hem zouden vinden." [Tweet:body:https://twitter.com/NoelvanHooft/status/628555463542452224]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.