McDonalds, KFC en Subway komen naar Uden, levert werk op voor 160 mensen

11 september 2015 om 17:12
nl
Liefhebbers van fastfood in Uden kunnen hun hart ophalen. Want daar komen vestigingen van McDonalds, KFC en Subway. Het zogeheten foodcourt komt aan de Rondweg, tussen de snelweg A50 en het Van der Valk Hotel Uden-Veghel. "Het levert de regio deeltijd werk op voor ongeveer 160 mensen", zegt wethouder René Peerenboom.
Geschreven door

"We hadden de wens om op deze locatie één fastfoodketen te krijgen. Dan is het natuurlijk geweldig dat het gelukt is dat er maar liefst drie bekende restaurants komen. Dat betekent volop keus voor de consument. Niet alleen de snelwegautomobilist, ook de Udenaar en mensen uit de regio zullen er graag komen", zo zegt Peerenboom.
Meer dan alleen restaurantsHet foodcourt is goed bereikbaar vanaf de snelweg A50, afslag 14. Ook voor de fietser en voetganger wordt het goed bereikbaar gemaakt. Naast de restaurants komen er een TinQ tankstation, een carwash en een oplaadpunt voor elektrische auto's.
Wim Heebing van Reggestede Invest: "Wij hebben Uden als dynamische gemeente altijd al in ons vizier gehad. Nu de kans zich aandiende om hier samen met onze partners een restaurantplein te realiseren, hebben wij dit met beide handen aangegrepen. Het wordt een moderne voorziening die een breed publiek zal trekken uit Uden en omgeving."
Open in 2017De verwachting is dat de restaurants opengaan in het voorjaar van 2017.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.