Justin Bieber mogelijk reden van breuk topmodel Lara Stone met David Walliams

11 september 2015 om 14:48
De gespierde torso van Justin Bieber (21) zou een van de redenen zijn geweest dat topmodel Lara Stone uit Mierlo en komiek David Walliams uit elkaar zijn. De Little Britain-acteur beschuldigde zijn ex van 'onzedelijk gedrag'. Voor het Britse The Daily Mail reden om te denken dat de pikante fotoshoot die de 31-jarige Stone met Bieber had de breuk in gang heeft gezet.
Geschreven door

De echtscheiding is donderdag officieel afgerond. Volgens de Britse krant zou het niet langer dan zestig seconden hebben geduurd voordat het beklonken was.
LEES OOK: Ex-man van topmodel Lara Stone uit Mierlo draagt trouwring nog steeds
Walliams (44) en Stone trouwden in mei 2010 in een hotel in Londen. Drie jaar later werd hun zoon Alfred geboren. In maart maakte het tweetal bekend te gaan scheiden. Sinds maart woonde het stel al niet meer in één huis.
Justin Bieber zou tijdens de fotoshoot van Calvin Klein avances hebben gemaakt richting het Brabantse topmodel. Zij zou daar destijds niet op in zijn gegaan.
Halfnaakt om Bieber gekruldIn de campagne is te zien hoe Stone met haar halfnaakte lichaam over dat van de Canadese superster ligt. The Daily Mail denkt dat deze fotoshoot de druppel is geweest voor David Walliams.
LEES OOK: Topmodel Lara Stone met dood bedreigd door fans Justin Bieber vanwege campagne Calvin Klein
Eerder liet Stone zich ook al behoorlijk pikant fotograferen met een 'Fifty Shades of Grey'-acteur. Ook dat zou Walliams in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Wachten op privacy instellingen...