Vrouw (82) beroofd door man die zij bij kassa Jumbo in Breda voor wilde laten gaan

11 september 2015 om 15:23
nl
De politie is op zoek naar informatie over een man die op 27 juni in Breda een 82-jarige vrouw beroofde van haar pinpas. Zij had eerder de man bij de kassa in de Jumbo aan de Baliëndijk zelfs nog aangeboden dat hij voor haar mocht. De politie heeft beelden van de dader.
Geschreven door

Hij weigerde voor te gaan in de supermarkt. Op die manier kon hij haar pincode te weten komen. Op de beelden is volgens de politie namelijk te zien dat hij steeds dichter bij het slachtoffer ging staan. Ook liet hij zogenaamd een briefje op de grond vallen.
Vervolgens achtervolgde de man de bejaarde vrouw naar het appartementencomplex waar zij woont. Hij greep haar vast en probeerde haar te beroven van haar pinpas, zo meldt de politie.
Vrouw rukt portemonnee uit handen manDe 82-jarige vrouw bood tegenstand: ze schreeuwde dat hij weg moest gaan. Ook rukte zij haar eigen portemonnee uit de handen van de man. Toch wist hij zich uit de voeten te maken met haar pinpas.
De vrouw liet haar pas blokkeren, maar op dat moment was er al voor 1000 euro gepind in winkelcentrum Moerwijk in Breda.
[YouTube:body:https://youtu.be/9-K7OQ1xRG4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.