12-jarig jongetje belt zelf ambulance nadat broer hem met mes stak

11 september 2015 om 16:52
nl
Een 20-jarige man uit Zundert is opgepakt wegens het met een mes steken van zijn 12-jarige broertje.
Geschreven door

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte niet levensbedreigend gewond. De melding van het steekincident bereikte de politie donderdagmiddag rond kwart voor vier.
Jongetje belt zelf ambulanceHet gestoken jongetje had zelf de ambulance gebeld om te melden dat hij gewond geraakt was. Volgens een politiewoordvoerster had de jongen één steekwond. Het opgetrommelde ambulancepersoneel wachtte tot de politie er was om verzekerd te zijn van een veilige werkomgeving. "Zij wisten niet wat zij zouden aantreffen." Voor zover bekend heeft de verdachte geen hulpverleners bedreigd.  
Toen de agenten ter plekke kwamen vonden zij het gewonde jongetje in het huis. Hij is met een steekwond in zijn been overgebracht naar het ziekenhuis.
In woning opgepaktDe oudere broer is in de woning opgepakt. Voor zover bekend was er verder niemand aanwezig in de woning op het moment dat de jongen werd gestoken.
De 20-jarige man is in de cel gezet. De toedracht van de steekpartij is nog niet bekend. Een politiewoordvoerster meldt vrijdagmiddag dat nog niet alle betrokken zijn verhoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.