Rondweg N257 bij Steenbergen toch volledig dicht voor opknapbeurt

11 september 2015 om 16:44
nl
Ondanks bezorgdheid van bedrijven op industrieterrein Reinierpolder en ondernemers uit het centrum van Steenbergen wordt de Zeelandweg-Oost de komende weken vanwege een opknapbeurt toch volledig afgesloten. Dat heeft de gemeente vrijdag bekendgemaakt.
Geschreven door

Vanaf maandag wordt de rondweg van de kade tot de rotonde bij de Reinierpolder aangepakt. De werkzaamheden duren tot en met 18 oktober.
Omrijden via TholenVerkeer moet in die periode omrijden via Tholen of Dinteloord over de snelweg A4. Dat is al snel twaalf kilometer om. Ondernemers en bedrijven zijn bang dat klanten dit niet doen.
De gemeente heeft samen met de aannemer verschillende alternatieven onderzocht. Zo is bekeken of één rijbaan tijdens de werkzaamheden voor beide richting open kan blijven. Dit blijkt niet mogelijk, omdat er dan een onveilige situatie voor fietsers en voetgangers zou ontstaan.
Drie weker langer en twee ton meerEn het inzetten van verkeerslichten zou voor files zorgen rond het centrum van Steenbergen. Bovendien zouden de werkzaamheden door de wijzigingen drie weken langer gaan duren en zo'n 200.000 euro extra gaan kosten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.