'Arias gaat Memphis opvreten!', zegt Aad de Mos in FC Onder Ons

11 september 2015 om 19:44
nl
"Het imago van Manchester United is geweldig, maar wat ze op het veld laten zien is niet indrukwekkend." Als het aan Aad de Mos ligt dan wint PSV komende dinsdag zonder al te grote problemen van Manchester United. Dat zei De Mos vrijdag in het voetbalprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant.
Geschreven door

In de ogen van De Mos doet de selectie van PSV niet onder voor die van Manchester United.
De Mos-tactiekVolgens analist De Mos is het vrij simpel: PSV moet Daley Blind aanpakken. "Blind is de man die de opbouw verzorgd. Chris Smalling is de geweldige verdediger. Die moet je juist aan de bal laten. Als Smalling boodschappen gaat doen, dan is hij een hele beperkte speler."
De rechter kant van Manchester United is zwak, vindt De Mos. En oud-PSV'er Memphis krijgt een zeer moeilijke avond voor de kiezen. "Arias gaat hem opvreten, honderd procent!", denkt De Mos.
Thijs SlegersNaast het Champions League-duel van PSV komen ook andere zaken ter sprake. Zo is Thijs Slegers te gast. Voorheen een kritische volger van PSV, nu doet hij de perszaken bij de Eindhovense club. Hoe ziet de voetbalwereld er van de andere kan eruit? Slegers geeft om 17.56 uur antwoord op Omroep Brabant TV.
De eerste uitzending van FC Onder Ons is om 17:56 uur en wordt ieder uur herhaald op Omroep Brabant TV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.