Vluchtend duo onderuit met gestolen motor in Den Bosch

12 september 2015 om 14:13
nl
Twee Bosschenaren zijn vrijdagavond onderuitgegaan toen ze op een motor vluchtten voor de politie. De twee waren agenten opgevallen, doordat ze met een te hoge snelheid over de Bossche Bruistensingel reden. Toen ze stopten voor een stoplicht bij de kruising met de Aartshertogenlaan, wilden de agenten hen aanspreken. Daarop ging het duo er op hoge snelheid vandoor.
Geschreven door

De bestuurder reed door rood, draaide 180 graden op de kruising en reed over de Bruistensingel terug richting Rosmalen. De agenten gingen daarop achter de motor aan. Zij konden echter niet inlopen op het voertuig, vanwege de hoge snelheid.
Zakjes wietIn de buurt van de Eekbrouwersweg ging de motor onderuit. De 20-jarige bestuurder vluchtte, maar een voorbijganger zag dit en hield hem tegen tot de politie arriveerde. De bijrijder, een 15-jarige jongen uit Den Bosch, werd ook aangehouden. Hij liep een gebroken arm op.
De bestuurder had wel een autorijbewijs, maar geen geldig motorrijbewijs. Zijn autorijbewijs moest hij inleveren. Bij hem is bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed van alcohol of drugs was. Bij 15-jarige jongen werden twee zakjes wiet aangetroffen. De motor was woensdag gestolen tijdens een inbraak in een huis in Geffen. De Bosschenaren zijn vastgezet voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.