Overleeft Carmen seizoen 4 van 'Penoza? Makers denken al aan seizoen 5 met of zonder Monic Hendrickx

12 september 2015 om 18:11
nl
De makers van 'Penoza' overwegen om een vijfde seizoen van de Nederlandse thrillerserie te draaien. Dat meldt regisseur Diederik van Rooijen zaterdag in het Radio 1-programma ‘Nooit meer slapen’. Het vierde seizoen met hoofdrolspeelster Monic Hendrickx uit Deurne gaat zondag weer van start.
Geschreven door

Van Rooijen bekent dat er al gedachtes zijn over een vijfde seizoen van de thrillerserie. Het is nog niet duidelijk of Carmen van Walraven, gespeeld door Hendricx, dan opnieuw de hoofdrol gaat spelen. “Dat weten we nog niet. Het wordt een heel spannend seizoen.”
'Je weet nooit wat er gebeurt'De regisseur gaat verder: “Je weet nooit wat er gebeurt in 'Penoza'. In seizoen 2 ging opeens Irwan, gespeeld door Fedja van Huet, eraan. Dat had ook niemand zien aankomen. Een paar van die verrassingen ga je dit seizoen ook krijgen.”
In het vierde seizoen van 'Penoza' worstelt Carmen met black-outs en andere fysieke problemen na een aanslag op haar leven. In de gevangenis wacht zij het proces af dat het Openbaar Ministerie tegen haar voorbereidt. Maar omdat er een bendeoorlog in Amsterdam woedt, vraagt de officier van justitie haar te infiltreren.
In het nieuwe seizoen keren verder alle vaste acteurs terug.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.