Wie herkent deze overvaller die twee keer toesloeg bij een tankstation in Nuenen?

12 september 2015 om 20:26
nl
Twee keer binnen een maand tijd is een tankstation aan de Berg in Nuenen overvallen. De politie gaat uit van één dader. Daarom zijn van beide overvallen de bewakingsbeelden vrijgegeven in de hoop dat iemand de overvaller herkent.
Geschreven door

Twee keer op identiek dezelfde wijze is het tankstation overvallen. Een man met pet, een zakdoek voor zijn neus en mond geknoopt en zijn capuchon over zijn hoofd, rent met getrokken pistool het kleine tankstation binnen.
Binnen een paar minutenHij houdt een plastic zak open terwijl hij het zwarte pistool op de werknemer van het tankstation richt. De werknemer doet de inhoud van de kassa in de plastic zak, waarna de overvaller wegrent. Dit allemaal binnen een paar minuten.
[Youtube:body:https://youtu.be/UL7D2XfS1xc]De eerste overval was op 28 juli, de tweede werd 31 augustus gepleegd. Op de beelden is te zien hoe de overvaller vlucht richting de Jonkheer Hugo van Berckellaan.
Wachten tot klanten weg zijnGetuigen hebben bij beide overvallen de dader al van tevoren vlak bij het tankstation gezien. De eerste keer stond hij vermoedelijk te wachten tot er geen klanten meer waren. De tweede keer was hij met zijn mobiele telefoon bezig.
De politie roept getuigen op zich te melden. Er zijn ook extra foto's van de overvaller vrijgegeven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.