14-jarig meisje op fiets komt om bij ongeluk op Stokhasseltlaan in Tilburg

12 september 2015 om 23:43 • Aangepast 21 november 2020 om 16:04
nl
Bij een verkeersongeluk op de Stokhasseltlaan in Tilburg is zaterdag aan het begin van de avond een 14-jarig meisje uit Loon op Zand om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie. Veel kinderen die in de buurt aan het spelen waren, hebben het dodelijke ongeluk zien gebeuren.
Profielfoto van
Geschreven door

Het slachtoffer werd even voor acht uur op haar fiets aangereden door een Volkswagen Golf met een Belgisch kenteken. Door de klap werd het meisje tientallen meters weggeslingerd. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Wachten op privacy instellingen...

Omstanders en ambulancepersoneel probeerden het meisje nog te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten: het slachtoffer overleed ter plekke aan haar verwondingen. Een traumahelikopter werd meteen na het ongeval opgeroepen, maar die inzet was niet meer nodig.
Stokhasseltlaan afgezetHet 14-jarig meisje probeerde waarschijnlijk de straat over te steken op de kruising van de Vlashoflaan en de Stokhasseltlaan. Een ooggetuige meldt dat er grote verslagenheid heerst in de Tilburgse wijk. De bestuurder van de auto was in shock. Hij is verder ondervraagd door de politie.
De Stokhasseltlaan werd tijdelijk afgesloten voor verkeer. De politie deed samen met de VerkeersOngevallen Analyse een sporenonderzoek.
BergingsbedrijfDe Volkswagen Golf raakte door de klap aan de voorzijde ernstig beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.