Video

Logeerpartijtje op het podium van het Chassé Theater tijdens Comedy Weekend Breda

12 september 2015 om 22:56
nl
Slapen op het grote podium van het Chassé Theater, dat kan dit weekend tijdens het Comedy Weekend Breda. Het theater bestaat twintig jaar en zet daarom, samen met Guido Weijers, een cabaretfestival neer. En dan kan het publiek gelijk blijven logeren.
Geschreven door

Zo'n vijfhonderd bezoekers lopen van zaal naar zaal tijdens het Comedy Weekend Breda. Nou ja, zaal, het zijn geïmproviseerde locaties. Zo zijn er optredens in de artiestenfoyer, het lichtmagazijn en de laad- en losruimte. Cabaretiers die meedoen zijn bijvoorbeeld de Brabantse Leon van der Zanden en Nabil Aoulad Ayad.
LogeerpartijtjeOp het podium van de grote zaal staan driehonderd bedden, in de kleedkamers staan er nog eens vijftig. Vooraan de rij bedden hangen foto's van een van de deelnemende cabaretiers. "Zo kunnen mensen als ze dronken zijn hun bed nog terug vinden", vertel Guido Weijers die zelf ook meedoet.
"Het Chassé Theater vroeg me om iets leuk te bedenken voor het 20-jarige bestaan. En hoe leuk is het dan als het publiek tijdens een cabaretevenement ook achter de schermen kan kijken van het theater en kan slapen op het toneel", zegt de Bredase cabaretier.
OntbijtjeBuiten de voorstellingen en de logeerpartij zijn er nog een hoop andere dingen te doen. Zo is er een dj, wordt er samen gegeten en ontbeten en worden de logés zondagochtend wakker gemaakt door meisjes die gitaar spelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.