Man (32) uit Capelle aan den IJssel reed 14-jarige Iris van der Landen dood

13 september 2015 om 18:43
nl
De automobilist die zaterdagavond in Tilburg de 14-jarige Iris van der Landen heeft doodgereden, is een man van 32 jaar uit Capelle aan den IJssel. De politie is op zoek naar getuigen.
Geschreven door

De auto schepte het meisje toen ze met haar fiets de Stokhasseltlaan wilde oversteken. Het meisje overleed ter plekke aan haar verwondingen.
Getuigen gezochtDe man bleef ongedeerd. Hij reed in een VW Golf met een Belgisch kenteken. De man is verhoord en zijn rijbewijs is ingenomen.
De politie is op zoek naar getuigen die de Volkswagen in Loon op Zand en Tilburg heeft zien rijden. Ook wil ze in contact komen met getuigen die nog niet verhoord zijn.
De oversteek waar het ongeluk gebeurde, is verlicht. Er geldt op die plek een maximum snelheid van vijftig kilometer per uur. Of de man onder invloed was of te hard reed is niet duidelijk. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Theresialyceum TilburgIris van der Landen zat in de vierde klas van het vwo op het Theresialyceum in Tilburg. Op school wordt uitgebreid stilgestaan bij haar overlijden. Zondag was de school al open voor leerlingen en ouders om bijeen te komen.
Het meisje is het derde omgekomen verkeersslachtoffer in vier jaar dat op het Theresialyceum zat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.