Meisje (15) in bestelbus getrokken in Vught, politie zoekt getuigen

13 september 2015 om 19:13 • Aangepast 25 april 2020 om 08:36
nl
Een 15-jarig meisje is zaterdagavond in Vught een bestelwagen in getrokken. Dat meldt de politie. Het meisje werd niet veel later in de polder uit de auto gezet. De politie zoekt getuigen van de kidnapping.
Geschreven door

De 15-jarige kwam met de schrik vrij en bleef ongedeerd. Ze meldde zich daarna bij het politiebureau, waar ze haar verhaal deed.
KidnappingHet meisje liep tussen halfelf en elf uur ’s avonds op de Torenstaat langs een lichtgrijze bestelwagen. Naast de auto stond op dat moment een jongeman. Volgens het slachtoffer zat er ook iemand achter het stuur.
Toen het meisje passeerde werd ze van achteren vastgegrepen en achter in de bestelwagen geduwd. Daarna ging de auto rijden.
Na een minuut of tien stopte het voertuig en werd het meisje uit de auto gelaten in het Bossche Broek in de buurt van de Paardensteeg. De bestelwagen reed vervolgens weg in de richting van Den Bosch.
SignalementDe politie roept getuigen van de kidnapping op om contact op te nemen. De jongen die bij de bestelwagen stond was naar schatting 20 jaar en 1 meter 85 lang. Hij had een normaal postuur, droeg donkere kleding en had een capuchon op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.