Video

Dader voortvluchtig na steekpartij in 't Vlashuukske Oss, één slachtoffer is er slecht aan toe

14 september 2015 om 12:09 • Aangepast 21 november 2020 om 16:02
nl
Bij een vechtpartij in café 't Vlashuukske aan het Geurdenhof in Oss zijn zondagnacht vier mannen gewond geraakt. Eén van hen, een man van 37 uit Oss, is er slecht aan toe. Hij liep meerdere snij- en steekwonden op aan zijn bovenlichaam. Dat meldt de politie.
Profielfoto van
Geschreven door

De vechtpartij zou zijn ontstaan nadat de dader, een bekende van de politie, het café binnenliep en bezoekers begon uit te dagen. Hij verwondde de vier slachtoffers met glas.
De 37-jarige man uit Oss die zwaargewond raakte, ligt nog in het ziekenhuis. Een 41-jarige plaatsgenoot liep een forse wond in zijn gezicht op. Deze is in het ziekenhuis gehecht. Ook twee andere slachtoffers liepen snijwonden op. Zij werden ter plekke behandeld door ambulancemedewerkers.
Dader nog voortvluchtigDe dader wist te vluchten. Hij is nog niet gepakt. De politie zegt te weten om wie het gaat en verwacht dan ook dat hij snel kan worden gepakt.

De melding van de vechtpartij kwam iets na middernacht bij de politie binnen. In het café troffen gewaarschuwde agenten vervolgens de vier gewonde mannen aan.
De hulpdiensten rukten met meerdere ambulances en een traumahelikopter uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.