Bizarre diefstal: airbags en navigatiesystemen uit auto’s gestolen in Drunen: 'Flink raak geweest'

14 september 2015 om 17:12 • Aangepast 21 november 2020 om 16:02
nl
De Amerikalaan in Drunen is het toneel geweest van een opmerkelijke diefstal. Uit zeker zes auto’s zijn in de nacht van zondag op maandag de airbags en navigatiesystemen gestolen. “Het is bizar hoe ze in de auto’s zijn gekomen”, verbaast buurtbewoonster Natalia zich. Zij is een van de vele slachtoffers van de auto-inbraak.
Profielfoto van
Geschreven door

Voor de politie is het ook nog een raadsel hoe de dieven in de auto’s zijn gekomen. Er zijn geen ruiten ingetikt of portieren vernield. “De politie is de zaak nu aan het onderzoeken. Alle auto’s waaruit is gestolen, zijn nu naar de garage”, vertelt Natalia.
'Flink raak geweest'De buurtbewoonster werd zondagnacht dubbel getroffen. Niet alleen bij haar auto, ook bij het voertuig van haar man sloegen de dieven toe. “Echt heel vervelend. Hopelijk gaat de verzekering het dekken. Het is hier flink raak geweest in de straat.”
In Drunen zijn al vaker airbags gestolen in de omgeving van de Amerikalaan. De politie heeft de zaak in onderzoek. Wie tips heeft over de opmerkelijke diefstal, wordt verzocht te bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.