Echte moeder-zoonliefde! Kirsten vereeuwigt overleden Raul met tattoo: ‘Zo is hij altijd bij me'

15 september 2015 om 16:07
nl
Het plotselinge overlijden van Raul Onink (17) beheerst nog altijd elk moment van de dag het leven van zijn moeder Kirsten. Om het kwijtraken van haar zoon een plekje te geven, heeft ze een tattoo op haar schouder laten zetten. Een tattoo die symbool staat voor de onvoorwaardelijke liefde tussen moeder en zoon. “Zo blijf ik Raul voor de rest van mijn leven bij me dragen”, vertelt ze geëmotioneerd aan Omroep Brabant.
Geschreven door

Achter de tattoo schuilt niet alleen een bijzondere betekenis, maar ook een aangrijpend verhaal, zo vertelt Kirsten. “Raul kwam vlak voor zijn sterven naar mij toe met de mededeling dat hij een tattoo wilde laten zetten. Een symbool onder zijn hart, met daaronder mijn naam. Uit liefde voor zijn moeder.”
De tranen sprongen bij Kirsten in de ogen, maar zoals moeders zijn gaf ze haar zoon een wijze raad. “Doe dat maar als je later groot bent. Ik vind je nu nog te jong. Dat zei ik tegen hem. Helaas heeft hij nooit groot kunnen worden…”
'Uit liefde voor hem'Een dag na de dood van Raul speelde bij Kirsten de gedachte om hem door middel van een tatoeage een laatste eer te bewijzen. “Ik heb nu twee maanden na zijn overlijden een knoop doorgehakt. Ik heb het gewoon gedaan, uit liefde voor hem. God, wat zou hij trots zijn. Ontzettend trots.”
LEES OOK: ‘Mijn jongen stierf in mijn armen’, het aangrijpende verhaal van moeder Kirsten over Raul Onink (17)
De 17-jarige Raul overleed na een bezoek aan WiSH Outdoor in Beek en Donk. De jongen werd onderweg naar huis onwel en zakte in elkaar. In het ziekenhuis overleed hij in het bijzijn van vrienden en familie, in de armen van zijn moeder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.