Zandhotel in Oss in de internationale schijnwerpers: ‘We zitten helemaal volgeboekt’

15 september 2015 om 17:02
nl
“Hoe het kan dat CNN opeens aandacht besteed aan het Zandhotel? Dat vragen wij ons ook af”, lacht Jos de Ruig, organisator van het Zandsculpturenfestival in Oss. Hij kan zijn geluk niet op, grote media als CNN, The Telegraph en The New York Times hebben allemaal een artikel geschreven over zijn zandhotel.
Geschreven door

Op een gegeven moment is het balletje gaan rollen, meent De Ruig. “Het is alsof alle internationale media er momenteel bovenop duiken. We hebben er niet eens achteraan gezeten. Blijkbaar is het hotel interessant genoeg om artikelen erover te delen en over te nemen voor veel media.”
'Zweden, Polen of Rusland'De Ruig wordt continu benaderd, zegt hij. “Door bijvoorbeeld reismagazines en mensen in de hotellerie in bijvoorbeeld Zweden, Polen of Rusland. Het is bizar.”
Extra klanten levert dat het hotel niet op. “We zitten al een tijdje helemaal volgeboekt, dus het is niet dat de aandacht opeens voor volle kamers zorgt. Maar goed, het is wel extra aandacht voor het hotel en het festival. En dat is natuurlijk mooi.”
ZandhotelHet Zandhotel in Oss is een van de eerste zandhotels ter wereld. Omroep Brabant overnachtte er deze zomer en was zeer te spreken over de once in a lifetime-experience.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.