Scheenbeen gebroken, linkeroogkas verbrijzeld: zeer ernstige mishandeling na Drop The 90's Breda

15 september 2015 om 21:26
nl
Een rechterscheenbeen gebroken op vijf plekken, een verbrijzelde linkeroogkas, een zwaar toegetakelde kaak: een 41-jarige man uit Breda is begin augustus vlak na het dancefeest Drop The 90’s zeer ernstig mishandeld door een onbekende man. Dat meldt de politie dinsdag, die op zoek is naar getuigen van de laffe daad.
Geschreven door

Het slachtoffer is na de brute aanval geopereerd en is nog volop bezig met herstellen. Van de mishandeling kan hij zich weinig herinneren. Hij vertelde dat hij het festivalterrein via de zij-uitgang wilde verlaten en een taxi voor zichzelf aan het zoeken was.
'Volledige aandacht'Vanaf dat bewuste moment is de Bredanaar alles kwijt. Hij heeft geen idee wat er daarna is gebeurd. Door omstanders werd hij bewusteloos aangetroffen op de grond. Uit het uitgebreide politieonderzoek bleek dat het slachtoffer is aangevallen door een man met een gespierd uiterlijk.
Deze man zou een oranje-rood T-shirt, een lichtblauwe spijkerbroek en witte sportschoenen hebben gedragen. De politie verspreidt pas anderhalve maand na de mishandeling dit bericht omdat ze zich volledig wilde concentreren op het onderzoek.
“We hebben direct de aangifte opgenomen en in overleg met het slachtoffer het onderzoek hervat. Deze zaak heeft vanaf dag één onze volledige aandacht", benadrukt een woordvoerder.
Tips?De politie overweegt om de bewakingsbeelden van de mishandeling vrij te geven. Wie tips heeft, wordt verzocht te bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.