Vandaag in Brabant: zandzakken voor de deur?

16 september 2015 om 09:51
nl
Dat is nog eens lekker wakker worden. PSV verraste gisteravond door de wedstrijd tegen Manchester United met 2-1 te winnen. Voor vanmiddag en vanavond heeft het KNMI weercode geel afgekondigd. Lokaal moet er rekening gehouden worden met felle onweersbuien.
Geschreven door

Wat heb je misschien gemist?

  • Sensatie in het Philips Stadion. PSV heeft de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United verrassend met 2-1 gewonnen. Moreno en Narsingh bezorgden PSV de winst.
  • Het kabinet presenteerde op Prinsjesdag zijn plannen voor komend jaar. De drugstaskforce Brabant Zeeland mag doorgaan met zijn werk. Verder droeg koningin Máxima een mooie jurk van Jan Taminiau uit Tilburg.
  • In een huis in Tilburg is gisteren een man doodgeschoten. Vijf mannen zijn aangehouden. Twee overvallers zijn nog voortvluchtig. Volgens buurtbewoners ging het om een ruzie in het drugscircuit.


[youtube:body:https://youtu.be/1DBknmA7Qg8]
Wat kunnen we vandaag verwachten?

  • Het KNMI heeft weercode geel afgekondigd voor het eind van de middag en het begin van de avond. Er kunnen zich plaatselijk felle onweersbuien voordoen.
  • De rechtbank in Den Bosch behandelt vandaag de zaak tegen een 38-jarige Eindhovenaar. Hij zou bij een inbraak een 94-jarige vrouw hebben aangerand, mishandeld en beroofd.
  • In Oss verhuist vandaag een erotische massagesalon van de Boterstraat naar de Spoorlaan. De buurt wilde de zaak weghebben.


[tweet:body:https://twitter.com/KNMI/status/643932634133975040]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.