Zenuwachtige straatrover vlucht zonder buit in Breda

16 september 2015 om 12:38
nl
Een gewapende man heeft dinsdagavond in de wijk Hoge Vucht in Breda geprobeerd een 18-jarige Bredanaar beroven. De dader schrok toen er een auto aan kwam en ging er zonder buit vandoor.
Geschreven door

Het slachtoffer fietste rond kwart voor elf op de Luikstaat. Hij zag dat er een man uit de richting van een school kwam gelopen. Op de kruising met de Minderhoutstraat, ter hoogte van de achterzijde van tuincentrum Intratuin, werd de Bredanaar tegengehouden.
Dader nerveusDe straatrover dreigde met een vuurwapen en eiste spullen van de man. Het slachtoffer zag dat de dader hevig trilde en kennelijk erg zenuwachtig was.
Op het moment dat de Bredanaar zijn telefoon af wilde geven, kwam er een auto aangereden. De straatrover vluchtte zonder buit richting de Namenstraat.
SignalementHet zou gaan om een man van ongeveer 20 tot 25 jaar met een lichtgetinte huidskleur en kort zwart haar. Hij zou ongeveer 1.80 meter lang zijn. De dader droeg een donkerkleurige spijkerbroek en een korte zwarte jas met capuchon. De politie is op zoek naar getuigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.