Grote uitslaande brand geblust in loods Ensuite aan Nijverheidsweg in Oisterwijk

16 september 2015 om 14:51 • Aangepast 21 november 2020 om 15:58
nl
In een loods van het bedrijf Ensuite Interieurbouw aan de Nijverheidsweg in Oisterwijk heeft woensdagmiddag een grote, uitslaande brand gewoed. De vlammen sloegen in eerste instantie uit het pand, maar de brandweer kon het vuur binnen een uur bedwingen.
Profielfoto van
Geschreven door

De brandweer rukte met veel voertuigen en mensen uit. Ook een hoogwerker werd opgeroepen. Enkele wegen, zoals de Nijverheidsweg en Ambachtstraat, werden afgesloten.
De brand brak rond halfeen uit. Volgens een omstander was er even sprake van een felle brand. Rond tien voor halftwee was het vuur al afgezwakt, maar om kwart voor twee was het sein brand meester nog niet gegeven.
Enkele mensen in pandVoor zover bekend bij de brandweer waren enkele mensen in het pand toen de brand uitbrak. Zij konden het gebouw op tijd verlaten. De brandweer heeft tot dusver geen meldingen gehad dat er slachtoffers zijn gevallen.
Het gebouw raakte flink beschadigd. De brandweer waarschuwde omwonenden ramen en deuren dicht te houden vanwege de rook. Volgens de brandweer lagen er brandbare materialen zoals hout opgeslagen in het pand.
Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.