Man die Chagall in Roosendaal binnenstormde en begon te schieten ook verdacht van hennepteelt

16 september 2015 om 16:16
nl
De 39-jarige schutter die in mei het vuur opende in café Chagall in Roosendaal wordt ook verdacht van het runnen van een hennepkwekerij. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Breda woensdag bevestigd.
Geschreven door

In het huis van Steenbergenaar Achmed K. vond de politie in januari zo'n driehonderd wietplanten. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. Daarop is de man aangehouden.
Drugsmisdrijf en poging tot moordK. moet volgende week opnieuw voor de rechtbank in Middelburg verschijnen. Naast de verdenking van poging tot moord en wapen bezit, verdenkt justitie de man nu dus ook van een drugsmisdrijf.
Achmed K. stormde op 3 mei het café aan de Markt in Roosendaal binnen en begon te schieten. Er waren medewerkers aanwezig, maar niemand raakte gewond. Een arrestatieteam heeft de man uiteindelijk opgepakt.
Op de vluchtDe man was erg verward op de dag van de schietpartij, hij verklaarde tegenover de politie dat hij op de vlucht was voor achtervolgers.
De zaak tegen de schutter wordt 24 september nog niet inhoudelijk behandeld. Het psychologisch onderzoek naar de man is nog niet afgerond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.