PSV voorlopig zonder Guardado, volgende week meer duidelijkheid

16 september 2015 om 22:08
nl
PSV is Andrés Guardado een tijdje kwijt. De Mexicaanse middenvelder heeft schade aan de enkelbanden opgelopen en mist zeker de komende twee wedstrijden, maar de verwachting is dat hij langer is uitgeschakeld. Guardado krijgt volgende week een tweede scan die meer moet uitwijzen.
Geschreven door

De middenvelder verdween in het met 2-1 gewonnen duel tegen Manchester United na zeventig minuten geblesseerd van het veld nadat hij een woeste tackle van Chris Smalling te verwerken kreeg.
Zonder de voor de Eindhovenaren belangrijke Guardado lukte het PSV om de sensationele 2-1 voorsprong over de eindstreep te trekken.  
Forse tegenvallerHet uitvallen van de Mexicaan is desalniettemin een forse tegenvaller voor PSV, de verwachting is dat hij een poos uit de roulatie is.
Omdat de zwelling in zijn enkel te groot is kon de MRI-scan een dag na de wedstrijd tegen Manchester United nog geen exacte zekerheid geven. Daarom volgt volgende week een tweede scan.
Twee duels zeker er niet bijDe Mexicaan mist zeker het competitieduel tegen Heracles Almelo (uit), de dinsdag daarna speelt PSV voor de KNVB-beker tegen SC Cambuur. Ook dan is Guardado niet van de partij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.