'Ziekenhuis Bernhoven Uden is medisch dossier kwijt', volgens advocate funest voor rechtszaak

17 september 2015 om 12:27
nl
Ziekenhuis Bernhoven is volgens een advocate een medisch dossier over Geffenaar Nick de Kleijn kwijt. Dat meldt het Brabants Dagblad. De Kleijn overleed in april 2013 in het Udense ziekenhuis aan bloedvergiftiging.
Geschreven door

De Kleijn raakte ernstig gewond bij een verkeersongeval op de Heesterseweg in Geffen. Hij zat in een auto die werd bestuurd door een toen 22-jarige vrouw uit Oss. Dat is de cliënte van de advocate. De Kleijn werd na het ongeluk met zwaar hersenletsel en een gebroken nekwervel naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen vervoerd. Enkele dagen later werd hij overgebracht naar Bernhoven.
'Rapport moet boven water komen'Volgens de advocate zou uit het medisch dossier moeten blijken dat de bloedvergiftiging het gevolg was van de verwondingen die hij bij het ongeluk opliep. Anders kan haar cliënte de dood van De Kleijn niet worden verweten, benadrukte ze woensdag voor de rechter in Den Bosch. De advocate vindt dat het ziekenhuis moet zorgen dat het rapport boven water komt, meldt het BD. Anders kan de rechter volgens haar geen uitspraak doen.
Woensdag 30 september zou uitspraak gedaan worden in deze zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.