Nepmonteur steelt auto 86-jarige vrouw en crasht na achtervolging door politie

17 september 2015 om 15:40
nl
Een 86-jarige vrouw uit Oss is woensdagmiddag het slachtoffer geworden van een gewiekste babbeltruc. Haar auto werd rond halfvijf gestolen door een man uit Geldrop die zich voordeed als een monteur van een telecombedrijf. De zogenaamde monteur crashte even later met de gestolen auto in Den Bosch.
Geschreven door

Dit gebeurde na een achtervolging door de politie over de A59 vanuit Oss.
De man uit Geldrop belde rond halfvijf aan bij vrouw en zei dat hij kwam voor een reparatie. Hij had hiervoor haar klantnummer nodig. Toen de vrouw dit niet kon vinden, hielp de zogenaamde monteur mee met zoeken.
Achtervolging door politieOp dat moment heeft hij waarschijnlijk haar autosleutels te pakken gekregen. Nadat hij aangaf dat hij de reparatie niet kon uitvoeren, ging de man uit Geldrop ervandoor. Een getuige zag de man vervolgens wegrijden in de auto van de vrouw.
Gewaarschuwde agenten kregen de auto daarna snel in het vizier op de A59. Ze gaven de bestuurder een stopteken, maar dit negeerde deze. Bij de achtervolging die volgde in de richting van Den Bosch reed hij door rood, scheurde hij over een fietspad en crashte hij uiteindelijk tegen een paal.
Te voet ervandoorDe 'monteur' probeerde uiteindelijk nog te voet te vluchten, maar agenten wisten hem aan te houden.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.