FC Oss vreest FC Eindhoven niet: 'Het is niet zo dat we tegen Barcelona spelen'

17 september 2015 om 22:35
nl
FC Oss ontvangt vrijdagavond in eigen stadion FC Eindhoven. De Ossenaren begonnen zeer moeizaam aan de competitie, ze staan voorlaatste in de Jupiler League en de Eindhovense ploeg is met een derde plek prima bezig. Toch is men bij FC Oss niet bang. "De verschillen zijn niet zo groot als de ranglijst doet voorkomen."
Geschreven door

FC Oss heeft alle tijd gehad om zich voor te bereiden op het duel tegen FC Eindhoven, de ploeg was namelijk afgelopen weekend vrij. De Ossenaren hebben daarom vijf duels gespeeld en FC Eindhoven zes. De stand op de ranglijst is volgens de trainer van beide ploegen niet leidend.
Geen vrees"Wij vrezen niemand", zegt Reinier Robbemond, trainer van FC Oss. "Het is niet zo dat we tegen Barcelona spelen. We spelen thuis en het niveau in de Jupiler League zit heel erg dicht bij elkaar. De verschillen zijn niet van dien aard zoals de ranglijst nu doet voorkomen. Dus wat dat betreft vrees ik Eindhoven niet."
FC Eindhoven speelde de eerste zes wedstrijden met wisselend succes, maar staat toch weer knap derde in de Jupiler League. "Ik ben tevreden", zegt coach Mitchell van der Gaag. "Maar het verval is nog te groot. Er hoeft maar iets te gebeuren en we komen meteen in de problemen. Dat kan met leeftijd of ervaring te maken hebben, maar we laten bij vlagen ook goed voetbal zien en maken progressie."
'Echt geen makkie'Van der Gaag onderschat FC Oss niet. "De ploegen zijn allemaal nog hun vorm aan het vinden, er zijn er maar een paar die er echt bovenuit steken. Het is echt niet zo dat we denken dat FC Oss pas drie punten heeft en dat het een makkie wordt. De ploeg heeft veel kwaliteit en is nog niet in staat geweest om dat om te zetten in resultaat."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.