Na Manchester United wacht Heracles voor PSV: 'Zal ander sfeertje zijn'

18 september 2015 om 09:30
nl
Het contrast zal groot zijn. Na de dampende Champions League-kraker tegen Manchester United, reist PSV zaterdag naar Almelo voor de wedstrijd op kunstgras tegen Heracles. Een blik op de ranglijst moet een waarschuwing voor PSV zijn. Heracles staat knap tweede, ingeklemd tussen koploper Ajax en Feyenoord.
Geschreven door

Ook Luuk de Jong is gewaarschuwd. "Heracles is goed begonnen aan het seizoen. Ze staan tweede en zijn goed bezig. Dus daar moeten we zeker weer aan de bak. Het sfeertje zal anders zijn dan tegen Manchester United, maar het is weer gewoon een wedstrijd waar we weer moeten staan."
De overwinning tegen Manchester United heeft het vertrouwen bij PSV weer een extra impuls gegeven. De Jong: "We hebben een goede teamprestatie neergezet. Iedereen heeft keihard gewerkt. Dat zal tegen Heracles weer moeten, want als we dat op kunnen brengen kunnen we heel veel tegenstanders verslaan."
Zónder Guardado, mét MaherPSV zal het in Almelo moeten stellen zonder Andrés Guardado. De middenvelder liep tegen Manchester United een enkelblessure op en is enkele weken uit de roulatie. Nicolas Isimat is een twijfelgeval. De verdediger heeft knieklachten en trainde de afgelopen dagen afgezonderd. Adam Maher keert wel weer terug in de wedstrijdselectie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.