Overvallers met bandana die tiener (19) van fiets trokken in Tilburg in Bureau Brabant

18 september 2015 om 11:08
nl
De twee Antilliaanse overvallers die in maart een 19-jarige jongedame van haar fiets trokken in Tilburg, sloegen eerder die maand ook toe in die woonplaats. Dat vermoedt de politie, die komende maandag een reconstructie laat zien van beide straatroven in Bureau Brabant.
Geschreven door

Het zou in beide gevallen gaan om jongemannen. Zij trokken zaterdag 21 maart een 19-jarige vrouw van haar fiets op het Elise van Calcarpad en bedreigden haar. Het slachtoffer stond op en rende weg. De overvallers, die een rode bandana voor hun mond droegen, gingen er met haar fiets vandoor.
LEES OOK: Overvallers met bandana trekken tiener van fiets in Tilburg, slachtoffer vlucht en roept om hulp
Bedreiging met mesTwee weken eerder sloegen de overvallers mogelijk ook toe op het Spoorpad van Tilburg naar Berkel-Enschot, meldt de politie vrijdag. Een man wilde de spoortunnel in fietsen, toen er ineens drie jongemannen tevoorschijn sprongen. Zij trokken de man van zijn fiets, bedreigden hem met een mes en beroofden hem van zijn portemonnee.
De politie gaat ervan uit dat dezelfde daders bij de roofovervallen betrokken waren. Van beide roofovervallen wordt een reconstructie getoond in Bureau Brabant. Verder besteedt de politie aandacht aan een gehandicapte vrouw die beroofd is in Tilburg en aan een geplaatste mousetrap bij een pinautomaat in Bergen op Zoom.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.