Jachtgeweer, kogels en drugs in auto gevonden in Tilburg: twee inzittenden opgepakt

18 september 2015 om 12:18
nl
Een dubbelloops jachtgeweer, tientallen kogels, 28 pillen en enkele zakjes met amfetamine. Dat is een deel van de vangst bij een politiecontrole in een auto in Tilburg. Daarbij werden twee inzittenden opgepakt. Het gaat om een 42-jarige Tilburger en een 31-jarige man uit Kaatsheuvel.
Geschreven door

Op de Goeman Borgesiusstraat hield de politie een urenlange controle. Bij de auto van de verdachten gaf het controleapparaat een waarschuwing. Later bleek dat de eigenaar van de auto vanwege een veroordeling zijn rijbewijs nog moest inleveren. Daarnaast moest hij nog een boete betalen.
In de celOm de verdachte te controleren, gaf de politie een stopteken. De agenten zagen in de auto diverse inbrekerswerktuigen liggen. Daarop besloten ze de auto verder te onderzoeken. In een koffer werden 55 kogels aangetroffen voor geweren en pistolen.
Ook vonden de agenten een dubbelloops jachtgeweer. De Tilburger bleek ook nog 28 pillen, een kleine hoeveelheid hennep en enkele zakjes met ongeveer tien gram met vermoedelijk amfetamine bij zich te hebben.
Beide verdachten werden naar het politiebureau gebracht en zitten vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.