Verdachten van dodelijke schietpartij in huis Betuwestraat in Tilburg zijn vrijgelaten - Omroep Brabant

Verdachten van dodelijke schietpartij in huis Betuwestraat in Tilburg zijn vrijgelaten

18 september 2015 om 14:23
nl
De vijf verdachten van de dodelijke schietpartij dinsdag in een huis aan de Betuwestraat in Tilburg zijn donderdagmiddag vrijgelaten. De oproep voor getuigen van de woningoverval heeft de politie tot nu toe vijf tips opgeleverd. De aanwijzingen kwamen met name uit de wijk Jeruzalem. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.
Geschreven door

Bij de schietpartij kwam een 48-jarige Tilburger om het leven. Vier mannen die in het huis waren, werden meteen aangehouden. De vijfde overvaller werd later opgepakt.
De politie gaat ervan uit dat de mannen de woningoverval niet hebben gepleegd en dat ze ook niet betrokken waren bij de dodelijke schietpartij.
Onderzoek in volle gangHet onderzoek van de recherche naar de schietpartij is nog in volle gang. Deze week is sectie verricht op het lichaam. Ook is er een sporenonderzoek in het huis gehouden. De politie doet lopende het onderzoek geen mededelingen over de aanleiding van de schietpartij.
De broer van het slachtoffer liet deze week aan Omroep Brabant en BN DeStem weten dat de Tilburger het slachtoffer is geworden van een roofoverval. Volgens de broer is 'een grote hoeveelheid' aan sieraden buitgemaakt.
Ruzie drugscircuit?In de buurt doen geruchten de ronde dat het om een uit de hand gelopen ruzie in het drugscircuit zou gaan. De broer van het slachtoffer kan zich dat niet voorstellen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.